Een persoonlijke service leveren, loont!

 

Unicars NV

Klantgerichte oplossingen

Zakelijke oplossingen

Service

 

unicars concessie

Unicars! Ford KORTRIJK

Een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar persoonlijke service levert aan al haar klanten heeft logischerwijs vruchten afgeworpen en zo het vertrouwen gewonnen van veel autoliefhebbers in de regio West-Vlaanderen. Vandaag de dag bestaan we uit 4 concessies of Ford dealers verspreid over het hele West-Vlaamse grondgebied om klanten dicht bij huis te kunnen bedienen.

Naast Unicars in  Brugge, Oostende en Diksmuide hebben we sinds juni 2022 een nieuw engagement aangegaan in Kortrijk.  

Het geheim van ons succes? Klantgerichte oplossingen aanbieden op maat en de Ford-liefhebber steeds betrekken in de innovatieve wereld van puur en praktisch rijplezier.

Klantgerichte oplossingen aanbieden.

Door steeds te vertrekken vanuit de vraag van de klant gaan we als team in al onze concessies op zoek naar de beste oplossing op maat van de klant. Of het nu gaat om nieuwe of tweedehandswagens, onze ervaring leert ons dat een Ford-liefhebber hoge eisen stelt als het gaat om prestatie, kracht, capaciteit, rijervaring en veiligheid. Vanuit deze verschillende parameters vertrekken we als vertegenwoordiger steeds om het juiste type Ford bij de juiste klant te brengen.

unicars ford welkom

 

Zakelijke oplossingen op maat van uw bedrijf.

Naast particuliere klanten bedienen we ook graag kleine of middelgrote onderneming waar een voertuig, zowel betrouwbaar als betaalbaar een belangrijke investering is om uw zaak te runnen. We bieden een op maat gemaakt voorstel om tegemoet te komen aan de groei van uw onderneming, dankzij ons uitgebreide gamma aan voertuigen, flexibele financieringsoplossingen en een gespecialiseerde dienst naverkoop voor zakelijke klanten.

Een service die wordt gewaardeerd.

Ook zijn we trots om hulpdiensten en de publieke sector met ons sterk gewaardeerd merk te kunnen ondersteunen in het uitoefenen van hun dagelijkse job. Zo hebben we naast het opleveren van een hele serie snelle en veilige interventiewagens voor de lijn in 2022 ook een hele vloot levensreddende voertuigen geleverd aan de provincie. Stuk voor stuk zijn deze Ford modellen getest om on- en offroad te voldoen aan de vereisten van de Life Guards om mensenlevens in de toekomst snel en efficiënt aan onze kust te kunnen redden.

bedrijfsvoertuigen

Naast het aanbieden van een sterk internationaal en betrouwbaar merk stellen we klantvriendelijkheid als onze hoogste prioriteit. Geen deal of aankoop door onze klanten wordt gemaakt zonder onze efficiënte klantvriendelijkheid. Klantvriendelijkheid is de basis van onze service en onze gedragscode binnen de steeds groter wordende Ford-gemeenschap van autoliefhebbers in Vlaanderen. Want elke klant is een volwaardige ambassadeur van ford voor ons!

Ontdek onze nieuwste concessie te Kortrijk:

https://www.unicars.be

Brugsesteenweg 77

8500 Kortrijk

Tel:  056 32 29 90

BTW: BE0440.506.890

Leave Comment